Læs om vores selskabsmenuer herunder

Selskabsmenu 1

7 timers arrangement
Pr. pr. couvert kr. 928,00

Inkl. velkomstdrink, vin arrangement, fri bar med almindelig øl, sodavand og kaffe/te med avec.

Forretter (vælg mellem):
Til alle forretter serveres med hjemmebagt brød.

Røget lakseroulade på babysalat med urtecreme.
Varmrøget lak på salat hertil grønne asparges og dildcreme.
Ferskrøget hellefisk på salat af krabbekød og æbler serveret med syltede rødløg.
Laksepate bagt med krydderurter serveret på sprød salat. Hertil rejser, kaviar og krydderurtedressing.

Hovedretter (vælg mellem):

Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær halve æbler med ribsgele og smørstegte kartofter hertil vildtflødesauce.
Rødvinsmarineret svinekam med saute af æbler og blommer serveret med råstegte kartofter og rødvinsskysauce.
Helstegt okse tyndsteg serveret med friske grøntsager, sause og smørstegte kartofter.

Desserter (vælg mellem):

3 slags flødeis med frisk frugtsalat.
Frisk frugtsalat med råcreme og chokoladestykker.
Hjemmebagt nøddekurv med parfait og sorbet is på frisk frugtsalat.


Natmad (vælg mellem):

Aspargessuppe med kødboller og hjemmebagt brød.
Flødelegeret champignonsuppe med hjemmebagt brød.
Kartoffel-porre supper med bacon og hjemmebagt brød.
Fransk løgsuppe med ostegratineret brød.
Lune frikadeller med kartoffelsat og surt.

 

Selskabsmenu 2

7 timers arrangement
Pr. pr. couvert kr. 958,00

Inkl. velkomstdrink, vin arrangement, fri bar med almindelig øl, sodavand og kaffe/te med avec.

Forretter (vælg mellem):
Til alle forretter serveres med hjemmebagt brød.

Urtemarinerede rejer. Rejer marineret i urtevinaigrette, anrettet på frisk salat. Hertil citron og friske grønne asparges.
Serano- parmaskinke anrettet på ragout af årstidens friske grøntsager.
Norsk dampet kold laks anrettet på frisk sprød salat, hertil skaldyr, friske asparges citron, kaviar og hjemmelavet urtecreme
Til alle forretter serveres der smør og hjemmebagt brød.

Hovedretter (vælg mellem):

Rosa stegt kalvefilet serveret med torvefriske grøntsager. Hertil kraftig kalvesky samt smørstegte sesamkartofler.
Helstegt oksefilet. Hertil torvefriske grøntsager, kraftig rødvinssauce og pommes Røsti
Oksefilet stegt med panade af dijonsennep og friske krydderurter. Hertil serveres 2 slags garniture, dijonsauce samt pommes a la creme.

Desserter (vælg mellem):

Hjemmebagt nøddekurv med parfait og sorbet is på frisk frugtsalat.
3 slags flødeis med friske frugter.
Frugttærte med is eller cremefraiche
Islagkage.

Natmad (vælg mellem):

Aspargessuppe med kødboller og hjemmebagt brød.
Flødelegeret champignonsuppe med hjemmebagt brød.
Kartoffel-porre suppe med bacon og hjemmebagt brød.
Fransk løgsuppe med ostegratineret brød.
Lune frikadeller med kold kartoffelsalat og hjemmebagt brød.

Selskabsmenu 3

7 timers arrangement
Pr. pr. couvert kr. 998,00

Inkl. velkomstdrink, vin arrangement, fri bar med almindelig øl, sodavand og kaffe/te med avec.

Forretter (vælg mellem):
Til alle forretter serveres med hjemmebagt brød.

Laks indbagt i butterdej serveret med hummersauce, tilsmagt med cognac. Hertil friske grønne asparges og limefrugt.
Skaldyrscocktail bestående af 4 slags skaldyr anrettet på torvefrisk pluksalat med hjemmerørt tomatdressing.
Laksefarseret rødtungefilet anrettet på frisk salat. Hertil krebsehaler, friske grønne asparges, citron samt krydderurtecreme.
Til alle forretter serveres smør og hjemmebagt brød.

Hovedretter (vælg mellem):

Helstegt kalvemørbrad serveret med skovsvampesauce, torvefriske grøntsager og smørstegte nøddekartofler.
Sødmælk kalvefilet med kanteral sauce, urtestegte kartofler og grøntsager
Helstegt oksemørbrad med årstidens friske grøntsager, sauce bordelaise samt pommes Rissolles.

Desserter (vælg mellem):

Desserttallerken med is, kage, frisk frugt og chokolademousse.
Nougatparfaitroulade med frugt og bærcoulis.
Hjemmebagt nøddekurv med parfait og sorbet is og frisk frugt.

Natmad (vælg mellem):

Aspargessuppe med kødboller og hjemmebagt brød.
Kartoffel-porre suppe med bacon og hjemmebagt brød.
Fransk løgsuppe med ostegratineret brød.
Lune frikadeller med kartoffelsalat med surt
Flødelegeret champignon suppe med hjemmelavet flute

Cavery buffet

7 timers arrangement
Pr. pr. couvert kr. 988,00
(min. 25 kuverter)

Inkl. velkomstdrink, vin arrangement, fri bar med almindelig øl, sodavand og kaffe/te med avec.

Vælg mellem 5 forretter (serveret på tallerkener)

Dampet kold laks på sprød salat. Serveret med rejer, friske grønne asparges, kaviar samt hjemmerørt tomatdressing.
Gravad laks anrettet på sprød salat, serveret med mild sennepsdressing.
Ferskrøget laks på pluksalat. Hertil peberrodscreme.
Serranoskinke med melon samt sauce verte
Rejecocktail med hjemmerørt tomatdressing, friske grønne asparges samt kaviar.
Til alle forretter serveres der smør og hjemmebagt brød.

Fra buffet

Helstegt oksehøjrebsfilet med kraftig rødvinssauce.
Braiseret røget skinke med champignonsauce.
Helstegt lammekølle med lammesky og mintgelé
(Lammekøllen kan erstattes med helstegt kalkunbryst og purløgscreme.)
Forskellige lækre salater, pastasalat samt flødekartofler.
Osteanretning med udvalg af danske og udenlandske oste Serveret med vindruer, radiser, peberfrugt, hjemmebagt brød, grovbrød samt kiks.
Dessert. (Serveret på tallerkener)
Desserttallerken med is, kage, chokolademousse og frisk frugt

Carverry buffet:

4 timer arrangement:
Samme arrangement tilbydes også uden velkomstdrinks og fri bar. Drikke varer efter forbrug. Extra timer kan tilkøbes.

Pris pr. couvert kr. 628,00 

Send forespørgsel

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.